Hrušková náplň do závinu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1259 kcal
- Sacharidy 186 g
- Tuky 60 g
- Sodík 255 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 186 g
- Cholesterol 48 mg
- Draslík 1174.1 mg
- Vláknina 66333.6 mg
- Vitamín A 66333.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 46.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky oloupeme a nastrouháme nebo nakrájíme na tenké plátky.
-
2
Smícháme je s cukrem, strouhankou, nastrouhanými ořechy, skořicí a rozehřátým máslem. Vše dobře promícháme.