Zeleninový salát s jogurtovou hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 98 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 3 g
- Sodík 87 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 464.2 mg
- Vláknina 4539.8 mg
- Vitamín A 4539.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý hlávkový salát nakrájíme na nudličky, rajčata na plátky, cibuli a okurku a papriky na kostičky. Vše osolíme a opepříme.
-
2
Připravenou zeleninu promícháme s jogurtem, do kterého jsme vmíchali hořčici.