Játrová nádivka do telecího hrudí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 569 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 36 g
- Sodík 577 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 1015.7 mg
- Draslík 719.9 mg
- Vláknina 2473.4 mg
- Vitamín A 2473.4 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a ihned odstavíme z ohně.
-
2
Přimícháme mletá játra, žloutky, koření a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků spolu se strouhankou.
-
3
Nádivkou plníme kapsu v hrudí volně, při pečení nabyde. Zbylou nádivku upečeme v menší formě.