Polévka s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 15 g
- Sodík 212 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 2.3 mg
- Draslík 566.5 mg
- Vláknina 7188.6 mg
- Vitamín A 7188.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle osmažíme nadrobno pokrájenou zeleninu, přidáme na malé kostky nakrájené brambory a vše podusíme. Pak vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přisypeme rozkrájený chléb. Vše vaříme, až brambory změknou.
-
2
Rozkrájenou klobásu v polévce prohřejeme.
-
3
Po odstavení polévku posypeme petrželovou natí.