Matjesové filety na sladko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 30 g
- Sodík 73 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 138 mg
- Vláknina 2914 mg
- Vitamín A 2914 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci svaříme ve vodě ocet a cukr a necháme vychladit. V mezičase najemno nasekáme čerstvý tymián a kopr, cibuli nakrájíme na plátky. Matjesy nakrájíme na silné nudličky.
-
2
Do vychladlé směsi přimícháme bylinky, cibuli, olej, sůl a pepř. Do mísy vložíme matjesy, přelijeme marinádou a promícháme.