Zapečená treska v sýru
Suroviny
- 50 g Máslo čerstvé
- 100 g Slanina vepřová
- 150 g Sýr Eidam cihla 40%
- 500 g Filé z aljašské tresky
- 100 ml Víno bílé
- 1 ks Cibule
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 špetka Paprika mletá sladká
- 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
- 1 polévková lžíce Citronová šťáva
- 1 polévková lžíce Koření na ryby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 24 g
- Sodík 271 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 86.6 mg
- Draslík 88.3 mg
- Vláknina 777.3 mg
- Vitamín A 777.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plech vymažeme máslem, poklademe nakrájenou cibulí a slaninou.
-
2
Položíme kousky ryby pokapané citronem a obalené v hladké mouce. Posypeme kořením na ryby, mletou paprikou, solí a pepřem, poklademe máslem a podlijeme vínem.
-
3
Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.