Španělská omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 ks Brambory
  • 0.5 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Slanina vepřová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 492 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 507.7 mg
  • Draslík 479.9 mg
  • Vláknina 2850 mg
  • Vitamín A 2850 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Přidáme na kostičky nakrájenou bramboru a dozlatova ji osmažíme s cibulí nakrájenou na kolečka - přidáme ji o něco později.

  • 2

    Vejce rozkvedláme se 4 lžícemi vody, osolíme a přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou papriku. Upečeme 2 omelety a naplníme je osmaženými bramborami s cibulí.

Komentáře k receptu