Salát z brambor a oliv
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 26 g
- Sodík 743 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 580.5 mg
- Vláknina 9593.1 mg
- Vitamín A 9593.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na kostičky, olivy nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno.
-
2
V míse přelijeme brambory vývarem, olejem, octem, osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli, olivy, petrželovou nať a promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce vychladit.