Guláš se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 30 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 62.7 mg
- Draslík 607.1 mg
- Vláknina 9065.5 mg
- Vitamín A 9065.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na větší kostky a opečeme na oleji.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli a dusíme, až zesklovatí. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
3
Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, nakrájíme a přidáme k masu.
-
4
Připravíme světlou jíšku z mouky a tuku, zahustíme pokrm a necháme zvolna dusit.
-
5
Podáváme sypané petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.