Rajčatové čtverečky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 634 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 46 g
- Sodík 292 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 51.6 mg
- Draslík 184.8 mg
- Vláknina 6516.3 mg
- Vitamín A 6516.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plát listového těsta rozložíme na tukem vymazaný plech a rozkrájíme na čtverečky o rozměrech 4x4 cm.
-
2
Čtverečky potřemerozpuštěným máslem a na každý potom položíme kousek fety, vypeckovanou olivu, polovinu třešňového cherry rajčete a opepříme.
-
3
Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut tak, aby se čtverečky nafoukly a zezlatověly.
-
4
Můžeme podávat teplé i studené.