Kebab z vepřové pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Ananas
  • 160 g Cibule
  • 5 g Zázvor mletý
  • 500 g Vepřová pečeně
  • 5 g Fenykl obecný
  • 150 g Paprika červená
  • 90 ml Omáčka sójová
  • 40 ml Limetka
  • 90 ml Olej slunečnicový
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 684 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 85 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 630.3 mg
  • Vláknina 4961.3 mg
  • Vitamín A 4961.3 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66.6 mg
  • Vitamín E 10.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kostky nakrájené maso, kousky papriky, výseče cibule, kousky ananasu a dobře promícháme. Zakryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit.

  • 2

    Maso napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky, cibule a ananasu. Kebab potřeme zbylou marinádou. Opékáme jej 4-5 minut z každé strany, aby maso bylo dobře propečené.

Komentáře k receptu