Kebab z vepřové pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 684 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 53 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 630.3 mg
- Vláknina 4961.3 mg
- Vitamín A 4961.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.6 mg
- Vitamín E 10.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kostky nakrájené maso, kousky papriky, výseče cibule, kousky ananasu a dobře promícháme. Zakryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit.
-
2
Maso napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky, cibule a ananasu. Kebab potřeme zbylou marinádou. Opékáme jej 4-5 minut z každé strany, aby maso bylo dobře propečené.