Selské telecí kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 48 g
- Sodík 859 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 203 mg
- Draslík 504.8 mg
- Vláknina 1446.7 mg
- Vitamín A 1446.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí plátky naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, rozložíme na připravené kusy alobalu. Na každý plátek masa dáme 1 lžičku másla, kus sýra a nakrájené olivy. Pečlivě zabalíme do alobalu a rozložíme do pekáčku. Pečeme 35 minut ve středně vyhřáté troubě. Servírujeme i s alobalem, aby šťáva zůstala uvnitř.