Treska na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 35 g
- Sodík 517 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 61.7 mg
- Draslík 908.3 mg
- Vláknina 5536 mg
- Vitamín A 5536 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme tresky, oddělíme hlavy a vložíme do pekáčku. Osolíme, opepříme, přidáme hřebíček a podlijeme vínem. Oloupanou cibuli, mrkev a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme posekanou petržel a oregano a směsí pokryjeme tresky. Polijeme olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut, až je zelenina opečená.