Játra na benátský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 19 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 511 mg
- Draslík 480.4 mg
- Vláknina 26.5 mg
- Vitamín A 26.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném másle s olejem.
-
2
Přidáme pokrájenou cibuli, necháme chvíli smažit, poté podlijeme vínem a koňakem.
-
3
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.