Kuře na zelených paprikách s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 574 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 40 g
- Sodík 884 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 128 mg
- Draslík 926.2 mg
- Vláknina 4383.3 mg
- Vitamín A 4383.3 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 70.8 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme kuřecí maso a opečeme ze všech stran, nakonec přidáme zelené papriky nakrájené na proužky. Přilijeme vodu a víno a vaříme zakryté necelou hodinu, dokud maso není měkké. Občas zamícháme. Těsně před dovařením přihodíme pokrájené olivy.