Kuřecí jatýrka na thajský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 8 g
- Sodík 330 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 258.8 mg
- Draslík 1289.6 mg
- Vláknina 270.9 mg
- Vitamín A 270.9 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpálený olej dáme nakrájená jatýrka a asi čtyři munuty je restujeme na mírném ohni.Přidáme nakrájenou šalotku a nakrájený česnek.Asi dvě minuty restujeme.
-
2
Přidáme rybí omáčku,praženou mletou rýži,cukr,voňatku nadrobno nakrájenou,limetkovou šťávu a nakrájený koriandr.Promícháme a pánev odstavíme.
-
3
Na talíři pokrm ozdobíme mátovými lístky.