Krůtí polévka se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 19 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 1 g
- Sodík 653 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 14.8 mg
- Vláknina 1835.7 mg
- Vitamín A 1835.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý krk, křídlo, libeček, celý pepř vaříme v osolené vodě asi 30 minut.
-
2
Vývar slijeme, přidáme kostku bujónu, mraženou zeleninovou směs a uvaříme do měkka.
-
3
Nakonec přidáme obrané, na menší kousky nakrájené maso.
-
4
Polévku na talíři doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.