Zeleninová kaše s krůtím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 15 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 30.8 mg
- Draslík 629.8 mg
- Vláknina 6307 mg
- Vitamín A 6307 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme, očistíme a oloupeme fenyklovou hlízu, okurku zbavenou jader, brambory a krůtí maso a vše nakrájíme na malé kostičky a se špetkou soli a kmínem přivedeme k varu. Asi 15-20 minut vaříme pod pokličkou. Uvařenou hustou polévku rozmixujeme na kaši a po porcích zamrazujeme.