Kachna s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1262 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 118 g
- Sodík 166 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 88.2 mg
- Vláknina 3887 mg
- Vitamín A 3887 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kachnu očistíme, omyjeme a rozdělíme na porce. Maso opepříme, osolíme a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí dusíme pod poklicí v troubě. Před koncem dušení pokličku odstraníme a kachnu dopečeme doměkka.
-
2
Porce vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Přidáme hrášek, vložíme porce kachny zbavené velkých kostí a společně prohřejeme v troubě.