Kachna

Kachní maso je poměrně tučné a má hnědočervenou barvu. Velmi často se používá ve francouzské a čínské kuchyni, mezi vyhlášené lahůdky patří kachní sádlo a játra. Maso kachny je vždy nutné důkladně tepelně upravit. Pečená kachnu, marinovaná kachní prsíčka a další vynikající jídla, připravená podle našich receptů vás mile překvapí jejich lahodnou chutí.

 

 

Cassoulet
225 minut video

Cassoulet

1 1
Pečená kachna
0 minut

Pečená kachna

-1 0
Pečená kachna
110 minut

Pečená kachna

0 1
Pečená kachna
135 minut

Pečená kachna

-1 0
Kachna pečená s pomerančem
130 minut video

Kachna pečená s pomerančem

-1 1
Kachní prsa na třešních
40 minut video

Kachní prsa na třešních

0 0
Pekingská kachna
1790 minut

Pekingská kachna

0 0
Kachna divoká plněná
90 minut

Kachna divoká plněná

-1 0
Konfitovaná kachní stehna
110 minut video

Konfitovaná kachní stehna

1 1
Křupavá pečená kachna
120 minut video

Křupavá pečená kachna

0 0
Nadívaná kachna
150 minut

Nadívaná kachna

-1 0
Kachna s hráškem
110 minut

Kachna s hráškem

0 0
Kachna po bádensku
110 minut

Kachna po bádensku

0 0

Zaregistrujte se, zabere to chviličku

Registrací získáte možnost hodnotit, komentovat a ukládat recepty