Filé "Orange"

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 38 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 86.7 mg
  • Draslík 21.1 mg
  • Vláknina 103.7 mg
  • Vitamín A 103.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vymaštěné zapékací mísy urovnáme omyté porce filé. Osolíme, opepříme a pokryjeme vločkami másla.

  • 2

    Smícháme pomerančovou a citronovou šťávu a polovinou této směsi zalijeme filé. Zprudka zapečeme asi 5 minut, zalijeme zbylou šťávou a pečeme dalších 5 - 8 minut.

Komentáře k receptu