Vepřové kotlety se zelenou paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 14 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 71.7 mg
- Draslík 482.4 mg
- Vláknina 2779.8 mg
- Vitamín A 2779.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Přendáme na nahřáté talíře.
-
2
Ve výpeku osmahneme cibuli nakrájenou najemno, přidáme na proužky nakrájené, očištěné papriky, česnek, kečup, sůl, podlijeme a dusíme doměkka.
-
3
Dochutíme kořením, nalijeme na kotlety a podáváme s opékanými brambory.