Hovězí se smaženými párky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 2 ks Párky jemné
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 0.28 polévková lžíce Tuk
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 606 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 3089 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 250.7 mg
  • Draslík 739.6 mg
  • Vláknina 926.4 mg
  • Vitamín A 926.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Horký hovězí vývar osolíme a přidáme nasekanou petrželku.

  • 2

    Párky nakrájíme na kolečka, obalíme ve vejci a strouhance a na tuku osmahneme.

  • 3

    Horký vývar nalijeme do šálků nebo talířů.

  • 4

    Na povrch dáme párky a podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu