Hovězí maso s okurkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Mouka polohrubá
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 0.25 l Zakysaná smetana
  • 1 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 3396 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 109.8 mg
  • Draslík 186.5 mg
  • Vláknina 7082 mg
  • Vitamín A 7082 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme ji na tuku.

  • 2

    Přidáme plátky z omytého masa, osolíme je a po obou stranách opečeme. Potom je mírně podlité dusíme téměř doměkka.

  • 3

    Dále přidáme drobně nakrájené okurky a ještě chvíli podusíme.

  • 4

    Nakonec přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme přejít varem.

Komentáře k receptu