Dušený pórek s kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Kečup
  • 5 g Máslo čerstvé
  • 100 g Pórek
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 123 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 254 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 190.1 mg
  • Vláknina 3705 mg
  • Vitamín A 3705 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, vsypeme do kastrolu s rozehřátým máslem a podlijeme trochou vody. Pod pokličkou dusíme doměkka.

  • 2

    K podušenému pórku přidáme kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše jen prohřejeme.

Komentáře k receptu