Tuňák s pečenou zeleninou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 400 g Tuňák v oleji
  • 125 g Olivy černé
  • 90 g Paprika zelená
  • 90 g Paprika červená
  • 500 g Rajčata Cherry
  • 30 ml Olej olivový
  • 15 ml Balsamico ocet
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 403 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 707.8 mg
  • Vláknina 7144.8 mg
  • Vitamín A 7144.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 84 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme a pokrájíme na osminy. Papriku zbavíme jadřince a dužinu nakrájíme na nudličky. Cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.

  • 2

    Cibuli, olivy, cherry rajčata a papriky dáme do zapékací nádoby a pokapeme olejem. Pečeme při 200°C 20 minut. Osolíme a opepříme dle chuti. Upečenou zeleninu rozložíme na talíře, navrch rozdělíme tuňáka. Pokapeme octem a ihned servírujeme.

Komentáře k receptu