Kuřecí maso po myslivecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 4 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 1020.5 mg
- Vláknina 11227.8 mg
- Vitamín A 11227.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek oloupeme a prolisujeme. Jarní cibulky opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na menší řízky.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej, vmícháme do něj prolisovaný česnek a krátce osmažíme nakrájenou cibulku. Pak do pánve přidáme kousky masa, opepříme, osolíme a podlijeme vínem, které necháme přejít varem. Potom přisypeme nakrájená rajčata, přidáme bobkový list, vše promícháme a pod poklicí dusíme přibližně 20 minut.
-
3
K měkkému masu přimícháme scezené konzervované fazole, prohřejeme je a podáváme.