Máslo s červeným pepřem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 125 g Máslo čerstvé
  • 100 g Cibule
  • 20 g Pepř červený celý
  • 2 g Nové koření mleté
  • 40 ml Pomerančová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 52 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 7.5 mg
  • Draslík 32.5 mg
  • Vláknina 765.2 mg
  • Vitamín A 765.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo vložíme do mísy a v pokojové teplotě ho necháme změknout k dalšímu zpracování. Cibuli nasekáme najemno a přidáme ji k máslu, zalijeme pomerančovou šťávou a ochutíme mletým novým kořením. Zrnka červeného pepře čerstvě nameleme nebo rozdrtíme a přidáme do mísy. Vidličkou zapracujeme všechny ingredience do másla, máslo zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout.

Komentáře k receptu