Těstovinový salát s uzeným pstruhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 558 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 27 g
- Sodík 354 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 34.5 mg
- Draslík 1151.7 mg
- Vláknina 13641.8 mg
- Vitamín A 13641.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.1 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce vložíme očištěný, na kostičky nakrájený fenykl, nasekaný kopr, olej a 2 lžíce vody. Pod pokličkou na mírném ohni necháme fenykl změknout.
-
2
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Uchováme teplé.
-
3
Měkký fenykl vyjmeme a po okapání vložíme do salátové mísy. Přisypeme uvařené těstoviny, rozdrobené plátky uzeného pstruha, vmícháme majonézu a vše zlehka promícháme.
-
4
Nakonec salát ozdobíme snítkou kopru a ihned podáváme.