Sýr vařený z tvarohu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Máslo čerstvé
  • 500 g Tvaroh tvrdý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 613 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 245.1 mg
  • Draslík 53.5 mg
  • Vláknina 554.5 mg
  • Vitamín A 554.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 56.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh v míse osolíme, okmínujeme, posypeme mletou paprikou a necháme 3 dny na teplém místě zklihovatět.

  • 2

    V kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme proleželý tvaroh a mícháme do zhoustnutí. Přidáme žloutky, promícháme a vlijeme do misky.

  • 3

    Sýr krájíme až po úplném vychladnutí.

Komentáře k receptu