Pečený kapr na leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 14 g
- Sodík 253 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 135 mg
- Draslík 820 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme, osušíme a na podkovy naporcujeme kapra.
-
2
Osolíme, posypeme rybím kořením a dáme do pekáče.
-
3
Zalijeme zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet.
-
4
Nakrájíme cibuli na kolečka a položíme na podkovy.
-
5
Dáme kousek másla a pečeme půl hodiny ve vyhřáté troubě.
-
6
Poté podáváme.