Grilovaný skopový kebab

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 23.48 g Máslo čerstvé
  • 500 g Skopová kýta
  • 250 g Skopový bok
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 393 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 239 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 50.8 mg
  • Draslík 211.3 mg
  • Vláknina 2615 mg
  • Vitamín A 2615 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky. Vše ochutíme solí a pepřem a vložíme do rozpuštěného másla. Na mírném ohni zahříváme, ale nesmažíme.

  • 2

    Kousky masa poté střídavě napícháme na grilovací jehly a dohněda grilujeme. Hotové pokapeme šťávou vymačkanou z citronu.

Komentáře k receptu