Jehněčí kebab na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 16 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 100.6 mg
- Draslík 161.9 mg
- Vláknina 3460.9 mg
- Vitamín A 3460.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1189.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kousky nakrájené maso a promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
-
2
Jehněčí napíchneme na jehly a opékáme podle chuti: středně propečené
-
3
4 minuty z každé strany, dobře propečené 5 minut. Podáváme s řezy limetky.