Červený boršč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 130 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1216 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 343.6 mg
- Vláknina 3950 mg
- Vitamín A 3950 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červenou řepu oloupeme a najemno nastrouháme. V hrnci rozpálíme olej a řepu osmažíme asi 4 minuty, občas promícháme. Zalijeme horkým hovězím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a 25 minut povaříme na mírném ohni, občas zamícháme. Podáváme horké.