Pstruzi na modro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 493 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 17 g
- Sodík 388 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 145 mg
- Draslík 1137.4 mg
- Vláknina 6899 mg
- Vitamín A 6899 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby vykucháme, osolíme a opepříme.
-
2
Z 800 ml vody, vína, octa a pokrájené cibule uvaříme vývar. Jakmile se vývar vaří, přidáme ryby a vaříme 10 minut.
-
3
Uvařené ryby servírujeme s plátky citronu.