Parmice s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2052 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 197 g
- Sodík 358 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 122.5 mg
- Draslík 1432.4 mg
- Vláknina 10642 mg
- Vitamín A 10642 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.1 mg
- Vitamín E 4.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby omyjeme a necháme okapat.
-
2
Olej smícháme s pokrájenou cibulí, rozmarýnem, solí a šťávou z citronu. Dobře promícháme a ve vzniklé marinádě necháme 2 hodiny marinovat ryby.
-
3
Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
-
4
Nad rozehřátý gril dáme alobal, na který naskládáme parmice a rozpůlené broskve potřené troškou marinády. Grilujeme 8 minut, v polovině času otočíme.