Zelný salát se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 35 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 2 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 93.3 mg
- Vláknina 2740.3 mg
- Vitamín A 2740.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné hlávkové zelí najemno nakrájíme nebo nakrouháme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a sterilované žampiony.
-
2
Salát dochutíme solí, octem, olivovým olejem a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.