Skopové plecko na paprice a rajčatech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 29 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 208 mg
- Vláknina 3149.5 mg
- Vitamín A 3149.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.7 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, nakrájíme na kostky a vmícháme na zpěněnou cibuli v hlubším rendlíku. Směs osolíme a opepříme, chvíli restujeme, podlijeme třemi naběračkami vody.
-
2
Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na proužky, rajčata spaříme, sloupneme, nakrájíme na čtvrtky a odstraníme semena.
-
3
Když je maso téměř měkké, přidáme papriku s rajčaty a pod poklicí dodusíme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.