Datle v šunce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 70 g Klobása Dunajská
  • 12 ks Datle
  • 6 ks Šunka dušená
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Mouka polohrubá
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 šálek Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 11793 kcal
  • Sacharidy 2442 g
  • Tuky 281 g
  • Sodík 152 mg
  • Bílkoviny 116 g
  • Uhlovodany 2440 g
  • Cholesterol 276.3 mg
  • Draslík 21178.9 mg
  • Vláknina 421196 mg
  • Vitamín A 421196 mg
  • Vitamín B6 7.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásy oloupeme, zbavíme špiček a rozdělíme na dvanáct kousků. Datle vypeckujeme a vyplníme klobásami. Plátky šunky rozřízneme napůl, obalíme v nich datle a upevníme je nití nebo párátkem.

  • 2

    Na centimetru oleje opečeme závitky oprášené moukou, namočené ve vejci a obalené ve strouhance. Usmažíme je dozlatova, zbavíme je párátek a nití a okamžitě je podáváme.

Komentáře k receptu