Lahůdkové maso v mrkvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 400 g Drůbeží maso
  • 750 g Mrkev kořen
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 313 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 444 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 88.5 mg
  • Draslík 73.5 mg
  • Vláknina 12282.2 mg
  • Vitamín A 12282.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli

  • 2

    Přidáme na kostičky nakrájené maso

  • 3

    Osmahneme a ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a solí.

  • 4

    Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, přidáme k masu

  • 5

    Podlijeme troškou vody a dusíme, až je vše měkké.

  • 6

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu