Bretaňský fazolový salát

Hodnocení 4x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Anglická slanina
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 772 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 34 mg
  • Draslík 397.5 mg
  • Vláknina 11689.8 mg
  • Vitamín A 11689.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli krátce orestujeme na pánvi.

  • 2

    Přidáme propláchnuté fazole bez nálevu, ochutíme kečupem, hořčicí a sójovou omáčkou.

  • 3

    Nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu