Sleďové filety v oleji

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Sleď čerstvý
  • 5 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Cibule
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 376 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 210 mg
  • Draslík 666.7 mg
  • Vláknina 27415.8 mg
  • Vitamín A 27415.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sleďové filety zbavíme kůže, očistíme a omyjeme.

  • 2

    Sledě vložíme do misky a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, olej a koření.

  • 3

    Před podáváním necháme chvíli proležet.

Komentáře k receptu