Hráškový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 100 g Salám měkký
  • 200 g Jogurt bílý
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 149 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 2557 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 21.3 mg
  • Draslík 284.5 mg
  • Vláknina 8366.8 mg
  • Vitamín A 8366.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky vsypeme okapaný hrášek, přidáme na nudličky nakrájený salám, nadrobno nakrájené okurky a oloupanou, najemno nakrájenou cibuli.

  • 2

    Podle chuti osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Nakonec přimícháme jogurt ochucený hořčicí a nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu