Králík po selsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 200 g Králičí maso
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 20 g Slanina vepřová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 320 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 69.8 mg
  • Draslík 394.6 mg
  • Vláknina 741 mg
  • Vitamín A 741 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné, vykostěné a omyté maso protkneme slaninou a dvěma stroužky oloupaného česneku. Králíka osolíme a okmínujeme.

  • 2

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme připravené maso, podlijeme vodou a dusíme do měkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami a salátem z okurek a rajčat.

Komentáře k receptu