Pstruh na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 10 g
- Sodík 852 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 49.9 mg
- Draslík 910.4 mg
- Vláknina 6900.3 mg
- Vitamín A 6900.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 109.1 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krupky propláchneme a necháme okapat. Vaříme je ve vývaru asi 25 minut.
-
2
Omytý květák a brokolici rozebereme na růžičky, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu přidáme ke krupkám, osolíme, opepříme, a vaříme ještě 10 minut.
-
3
Porce pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a mírně okmínujeme. Na teflonové pánvi na rozehřátém másle filety po obou stranách restujeme 5 minut.
-
4
Krupky se zeleninou upravíme na talíře a obložíme pečenými filety.
-
5
Ihned podáváme.