Přírodní srnčí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 692 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 50 g
- Sodík 730 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 56 mg
- Draslík 337.1 mg
- Vláknina 44.2 mg
- Vitamín A 44.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky, mírně osolíme a opepříme.
-
2
Morek rozpustíme, přidáme máslo (nebo sádlo) a spolu s masem vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vývarem nebo poléváme vypečenou šťávou.
-
3
Upečené maso vykostíme, nakrájíme na porce a polijeme šťávou.