Tofu s mangoldem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Sýr sójový - Tofu
  • 300 g Mangold
  • 0.17 kávová lžička Olej olivový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 131 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 436 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 570.9 mg
  • Vláknina 11191.9 mg
  • Vitamín A 11191.9 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tofu nakrájíme na menší kostky a lehce je osmahneme na oleji.

  • 2

    Omyté a osušené listy mangoldu položíme na kostky Tofu, přikryté krátce podusíme na mírném ohni. Mangold se nesmí rozvařit.

  • 3

    Pokrm dochutíme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku, osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu