Studená rajská polévka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 0.5 ks Okurky
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 8 ks Kostkový led
  • 1 špetka Sůl
  • 2 dl Víno bílé
  • 4 šálek Rajčatová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 89 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 648.3 mg
  • Vláknina 2001.9 mg
  • Vitamín A 2001.9 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 62.2 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do rajčatové šťávy nalijeme víno, osolíme a vložíme do chladničky.

  • 2

    Vychlazenou polévku rozlijeme do talířů, každou porci ozdobíme plátky okurky a nudličkami okořeněné papriky.

  • 3

    Do talířů vložíme ještě 2 kostky ledu a ihned podáváme.

Komentáře k receptu