Káfirská Šórba

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Houby sušené
  • 200 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 187 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 276.3 mg
  • Draslík 481 mg
  • Vláknina 1478 mg
  • Vitamín A 1478 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sušené houby dáme vařit do vody.

  • 2

    Omyté, nakrájené maso osmažíme na vlastním tuku a přidáme k houbám. Osolíme a okořeníme.

  • 3

    Když jsou houby i maso měkké, rozkvedláme do horké polévky vejce.

Komentáře k receptu