Bulharské kebapče
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 27 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 105.1 mg
- Draslík 378.1 mg
- Vláknina 50.3 mg
- Vitamín A 50.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové a telecí maso umeleme a zpracujeme se solí, pepřem, mletým kmínem a čubricí. Při hnětení postupně přiléváme vodu.
-
2
Z připravené směsi tvarujeme menší válečky, které opečeme v pánvi na oleji.